Ajuta-l pe Moș Crăciun !


FII BUN DE CRĂCIUN

??Si tu poti fi un Spiriduș.
Mos Craciun revine si in acest an!
Ca de obicei, spiridusii ,,FII ÎNGER PENTRU O ZI,, îi vor ghida sania moșului, spre zone unde cu greu se ajunge, unde copii sarmani si greu încercați, il asteapta cu mare nerabdare.
Cine doreste sa să fie un Spiriduș ptr un copilaș o poate face începând de acum. ?❤
Orice mică donație ne este de mare ajutor !
Lista este deschisă ptr oamenii care doresc să ajute un copil flamand si golaș.??

DONEAZA UN LEU PTR , o ciocolată, o portocală , un corn, iar noi le vom dărui , copiilor și bătrânilor greu încercați… aflați în evidențele asociației noastre, să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă . E inuman să vedem anumite persoane, în special copiii și batranei , care suferă din cauza lipsurilor și nimeni să nu le întindă o mână de ajutor . Grija pe care o purtăm familiilor nevoiașe cu mulți copiii cât și persoanelor vârstnice singure şi dragostea cu care îi înconjurăm, nu ar putea fi valorificate pe deplin fără sprijinul oamenilor cu inimă bună și sufletul deschis către suferința aproapelui. Pentru că bucuria din sufletele lor nu se compară cu micul efort pe care-l putem face, cel mai frumos cadou pe care am putea sa ni-l facem ar fi să încercăm să dăm din fericirea noastră şi altora, să încercăm să redăm speranţa, chiar şi pentru câteva zile, celor care şi-au pierdut-o şi au cel mai tare nevoie de ea.
Ne dorim să ajutăm.un nr cat mai mere de persoane fără posibilități și să le umplem masa de Craciun, cu bunătăți cu nu au avut niciodată !

➡️Puteti dona orice suma considerați în conturile de mai jos.
Campaniile noastre vorbesc de la sine, ajungem acolo unde oamenii sunt cu adevărat necăjiți, unde nu au ce pune pe masa, unde nu mai au nicio speranța.

Cont Paypal ?
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=NSRK4LDLFVYX4&source=url

Platforma donații ?

Cont
ASOCIAȚIA FII ÎNGER PENTRU O ZI
BCR
Cont LEI RO09RNCB0256162543200001
Cont EUR RO79RNCB0256162543200002

Donează aici

?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *