Alături de bătrânii rămasi singuri și copilașii din familii nevoiase!

Text:

Campania are drept scop ajurorarea copiilor şi bătrânlor nevoiași, familiilor defavorizate !
Sunt familii care au rămas fără locuințe, care trăiesc prin anexe improvizate, fără curent,, energie electrică,, fără apa curentă, fără strictul necesar!
E inuman să vedem anumite persoane, în special copiii și batranei , care suferă din cauza lipsurilor și nimeni să nu le întindă o mână de ajutor.
Grija pe care o purtăm familiilor nevoiașe cu mulți copiii cât și persoanelor vârstnice singure şi dragostea cu care îi înconjurăm, nu ar putea fi valorificate pe deplin fără sprijinul oamenilor cu inimă bună și sufletul deschis către suferința aproapelui. Pentru că bucuria din sufletele lor nu se compară cu micul efort pe care-l putem face, cel mai frumos cadou pe care am putea sa ni-l facem ar fi să încercăm să dăm din fericirea noastră şi altora, să încercăm să redăm speranţa, chiar şi pentru câteva zile, celor care şi-au pierdut-o şi au cel mai tare nevoie de ea.
Ne dorim ca la sfârșitul acestei Campanii să le putem aşeza pe masa , alimentele de bază: ulei, zahăr, făină, orez, cartofi, conserve şi alte alimente neperisabile, iar pentru copiii: dulciuri, fructe, jucării, îmbrăcăminte !
Ajutăm pe cei care au nevoie de noi !
Ne-am propus să intindem o mâna mamicilor cu copilași nou născuti dar și pe cele care doresc să dea naștere unui pui mic de om , dar încă au teama ca nu au cu ce să-i întrețină să-l crească să-i aducă pe lume !
Pe ri dorim să-i susținem permanent cu lapte, Pampers, strictul necesar pentru mama si copil nou născut!
De asemena pe tot parcursul timpului ,pe perioada activităților de ajutorare desfășurate, ne-am confruntat cu diverse cazuri, copilași diagnosticati cu diverse boli grave și din cauza ca nu au avut finanțare, nu au putut merge mai departe si au pierdut lupta cu boala!
Dorim să susținem natalitatea, să salvăm cât mai mulți copilasi ,să le oferim susținere pe o durată de viață cat mai lungă, asistenta medicală etc.Multe dintre cazurile noastre ,sunt din provincie, sate uitate de lume, familii defavorizate…greu incercate !
Dorim să le fim de ajutor oferind , hrana, îmbrăcăminte, produse de igienă , cheltuieli medicale .
Ajută-ma să pot ajuta, ajuta-ma să salvez un suflet, o inimioară !
Împreună vom reuși să ajutăm bătrânii rămasi singuri și copilașii din familii nevoiase!

Vino și tu alături de noi!

⭕Donează prin:?

⭕Cont Paypal ?
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=NSRK4LDLFVYX4&source=url

⭕Platforma donații ?

⭕Cont BCR
ASOCIAȚIA FII ÎNGER PENTRU O ZI

Cont LEI RO09RNCB0256162543200001
Cont EUR RO79RNCB0256162543200002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *