Campania ” Fii Inger Pentru O Zi „

Campania „Fii Inger Pentru O Zi ” are drept scop colectarea de donaţii, sub orice formă, pentru a ajuta copiii şi bătrânii nevoiași, aflați în evidențele asociației noastre . Noi ii ajutam sa nu simtă singuratatea , incercand sa le aducem un zambet in inima si chipul celor care au nevoie . E inuman să vedem anumite persoane, în special copiii și batranei , care suferă din cauza lipsurilor și nimeni să nu le întindă o mână de ajutor.

Grija pe care o purtăm familiilor nevoiașe cu mulți copiii cât și persoanelor vârstnice singure şi dragostea cu care îi înconjurăm, nu ar putea fi valorificate pe deplin fără sprijinul oamenilor cu inimă bună și sufletul deschis către suferința aproapelui. Pentru că bucuria din sufletele lor nu se compară cu micul efort pe care-l putem face, cel mai frumos cadou pe care am putea sa ni-l facem ar fi să încercăm să dăm din fericirea noastră şi altora, să încercăm să redăm speranţa, chiar şi pentru câteva zile, celor care şi-au pierdut-o şi au cel mai tare nevoie de ea.
Ne dorim ca , pe tot parcursul acestei campanii si nu numai , să le putem oferii cate o masa calda , alimentele de bază: ulei, zahăr, făină, orez, cartofi, conserve şi alte alimente neperisabile, iar pentru copiii: dulciuri, fructe, jucării, îmbrăcăminte sau orice alte cadouri.

,,Bunul Dumnezeu să răsplatească tuturor celor ce dăruiesc cu inimă „

Donează aici

?

Puteti dona in cele doua conturi afisate mai jos :

Titular cont:
ASOCIATIA FII ÎNGER PENTRU O ZI

IBAN RON:
RO09RNCB0256162543200001

IBAN EURO:
RO79RNCB0256162543200002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *