Daruri ptr un copilaș si un bătrân ,de Sf Paste!

Vine Paștele , si aducem un zâmbet familiilor nevoiașe !
Și in acest an , atenția noastră se îndreaptă către familiile sărace , copii orfani , bătrânii neputincioși, ne-am propus și vrem sa aducem bucuria Sfintelor Paști și in casa lor .Peste 250 de copilași și 80 de bătrânei, vor avea masa asigurata de Sf Paste!

Doresc și va rog din suflet sa ma ajutați sa aducem speranța și lumina de Paști sufletelor greu încercate,sa aducem bucurie acolo unde copii se considera prea săraci pentru a-si dori ceva iar bătrânii rămași singuri și-au pierdut speranța .Te așteptam alături de noi sa dăruiești iubire .Iubim ceea ce facem și te așteptam și pe tine “donatorule” oricând sa te alături campaniilor noastre . România are una din cele mai ridicate rate ale sărăciei din Europa , in special in rândul copiilor .La orice pas , lângă noi , sigur este cineva care aștepta o mâna de ajutor !

Va rugam sa nu rămâneți indiferenți, va asteptam cu drag alături de noi, Voluntarii Asociației,, Fii Înger Pentru o zi ,, din Tulcea și împreuna vom reuși să daruim mai multor suflete aflate in dificultate !

fiiingerpentruozi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up