Hală, Depozit, DONAȚII ptr cei nevoiași!

TITLU–-DEPOZITUL CELOR NEVOIAȘI

Dragii mei,
Pentru cei care ma cunosc …sunt tot eu, Mary Costache! Acelasi om simplu, dar cu suflet mare care nu sta indiferent, privind la greutatile celor din jur. Nu-mi place sa vorbesc prea mult despre mine, pentru mine faptele sunt importante si de aceea, de cele mai multe ori, las doar faptele sa vorbească, pentru ca faptele sunt cartea mea de vizita.
Imi pun si de aceasta data baza, credinta si speranta ca voi fi ajutata de oamenii cu suflet mare pentru a reusi sa construiesc un spatiu de depozitare mai mare, raportat la nevoile actuale, adică sa pot colecta haine, alimente, produse de ingrijire personala, electrocasnice, etc, pentru familiile defavorizate din România.
De multe ori ma aflu in situatia in care sunt nevoita sa refuz donatii constand in mobila, haine, alimente, etc, deoarece nu am spatiu de depozitare.
In ultima perioada volumul de munca a crescut foarte mult …primim donatii de pe plan local, national si internațional. Toate aceste lucruri nu fac decat sa ma bucure nespus de mult cand vad ca oamenii sunt atat de receptivi si raspund apelurilor mele de ajutor atat de prompt. Asta insemna sa fii “OM”!
Totodata doresc ca donatiile dumneavoastra sa fie distribuite celor care intr-adevar au nevoie de ele, dar mereu ma lovesc de problema spatiului de depozitare!
De aceea ,va rog din suflet, daca ma puteti ajuta sa strang banii necesari pentru constructia unui spatiu de depozitare pentru a nu mai fi nevoita sa refuz donatii, pentru a putea ajuta cat mai multi sarmani.
De ce este important sa donezi pentru acest proiect?
Din banutii stransi in urma acestei campanii, planuiesc sa cumpar materialele de constructie necesare, incepand de la bca si terminand cu acoperișul, va fi un proiect amplu si costisitor. Astfel, avand un spatiu de depozitare mai mare voi putea raspunde mult mai prompt strigatelor de ajutor.
Inca o data, tin sa va multumesc tuturor anticipat pentru sprijin, implicare și încredere.
Pentru orice nelamuriri cu privire la acest proiect, va stau la dispozitie oricand pe pagina mea oficiala de facebook-Mary Costache !
Zile binecuvantate tuturor, oriunde v-ați afla!

Cum poti dona?
Cum ne poți sustine?
Donează prin:

⭕Cont Paypal ?
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=NSRK4LDLFVYX4&source=url

⭕Platforma donații ?

⭕Cont BCR
ASOCIAȚIA FII ÎNGER PENTRU O ZI

Cont LEI RO09RNCB0256162543200001
Cont EUR RO79RNCB0256162543200002

⭕Cont UK
Bank Monzo
Maricica Costache
Sortcode 04 00 04
Acc.no. 45014144
IBAN
GB28MONZ04000445014144

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *