Iulica, minune de copilaș!

Iulica,o minune de copil.♥️?
Ea este crescută de mama si mătușa și trăiesc într-o căsuța sărăcăcioasă la țară, Sat Daeni jud Tulcea.
Nevoi sunt multe, un frigider, un aragaz cu butelie, o mașină de spălat automată sau semi-automată, lemne, toate acestea sunt prioritare.??
Hainute ptr iarna, alimente sunt si ale necesare ptr micuța. ?♥️

De cate ori am ajuns la aceasta familie, am simțit un miros puternic de gaz de la butelie…??, am văz un aragaz, vechi, o masina de spălat antică, frigider nu am văzut ??.

Cazuri asemănătoare sunt mii,știu asta??, dar cred ca a venit si rândul Iulicăi să-i facem o bucurie!?O cunosc pe micuța, de peste 3 ani si niciodată nu a cerut nimic deosebit …doar imbratisari…in 2 minute, te îmbrățișează de 100 de ori♥️♥️♥️ asa este Iulica…drăgăstoasa, iubitoare,plina de optimism. Cat despre mamă și mătușa, niciodată nu mi-au spus că ar avea nevoie de ceva…?? . Decizia a fost luată de noi Voluntarii Asociației Fii Înger Pentru o zi din Tulcea, văzând că această familie are foarte multe lipsuri.
Asa că vă rog din suflet sa fiti alaturi de noi și împreună să întindem o mână de ajutor acestor suflete greu incercate!
Mentionez ca mamica și mătușa, sunt bolnave,,nu știu gradul de handicap,, una dintre ele nu poate sta in picioare si ambele își folosesc mainile foarte greu.
Iulica este perfect sănătoasă si frumoasa ,doar ca are nevoie de prieteni și oaneni buni cu suflet mare. ?

Împreună putem fi îngerii lor salvatori!

Donatia poate începe de la cat își permite fiecare .

Leu pe leu se adună!

Doamne ajută să reușim!??

ASOCIAȚIA FII ÎNGER PENTRU O ZI
BCR
Cont LEI RO09RNCB0256162543200001
Cont EUR RO79RNCB0256162543200002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *